Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/50/153350/juridikfokus.se/public_html/dynamic/db.php on line 14 Juridiska nyheter - Uppskattad talare till SKYDD – om minskad brottslighet i New Yorks kollektivtrafik


Senaste från forumet
« Gå tillbaka

Uppskattad talare till SKYDD ? om minskad brottslighet i New Yorks kollektivtrafik

2022-09-26

Joseph Nugent är huvudtalare på SKYDD som går på Stockholmsmässan 25 - 27 oktober. Joseph har jobbat med säkerheten i New Yorks kollektivtrafik i 37 år och har med sitt arbete bidragit till att minska den allvarliga brottsligheten i kollektivtrafiken med 60 procent.

Joseph Nugent är före detta polischef som sedan många år tillbaka är ansvarig för sambandsfrågor mellan New York City Transit och NYPD. Genom att arbeta med både trygghet- och säkerhetsfrågor har den allvarliga brottsligheten i kollektivtrafiken sänkts med 60 procent. På SKYDD kommer Joseph att dela med sig av framgångsfaktorer från New York och ge konkreta tips. Joseph berättar att säkerhetskameror varit viktigt för att både förebygga och lösa brott.

? Ni svenskar borde vara med positivt inställda till säkerhetskameror. De hotar inte den personliga integriteten, utan minskar brottsligheten.

För Joseph är den tekniska utrustningen viktig men den är inte allt. Synlig personal och civilkurage är lika viktigt. Det ska vara enkelt för medborgarna att rapportera in otrygga situationer och han berättar att i USA arbetar de efter devisen "See something, say something?. Joseph och hans kollegor arbetar inte bara med att förebygga brott, utan även med att skapa trygghet. Det är viktigt att både medarbetare och resenärer känner sig trygga i kollektivtrafiken. Känslan av trygghet skapas med hjälp av synlig personal, som både ökar tryggheten och ser till att alla betalar sin biljett. Dessutom städas graffitti bort inom ett dygn, klotter och nedskräpning är förbjuden. Joseph menar att det bidrar till helhetsbilden på ett positivt sätt.

? På det viset förmedlas en känsla av att någon är ansvarig, att någon bryr sig, säger Joseph Nugent.

Joseph är en av många talare på SKYDD. Årets mässa bjuder på en bred variation av ämnen och bland årets föreläsningar finns bland annat; Tänk säkert - Hur skyddar vi vår viktigaste information i ett digitaliserat samhälle?, Räddningstjänstens roll under höjd beredskap och Hur stor brandrisk utgör batteriet i din framtida elbil?

Mässans fokus är totalförsvar och samhällssäkerhet.

Joseph Nugent talar 27 oktober kl. 9.30 - 10.30 på stora scenen. Hela scenprogrammet finns här

SKYDD
SKYDD är Nordens största branschmässa inom skydd och säkerhet, brandbekämpning, räddningsarbete och personligt skydd. Skydd i Stockholm är sedan länge säkerhetsbranschens viktigaste mötesplats. En internationell arena för nyheter, nytänkande och kreativa säkerhetslösningar som för utvecklingen framåt och visar vägen till ett tryggare samhälle. Mässan pågår den 25 ? 27 oktober på Stockholmsmässan. Mer information finns på nwww.skydd.net

Presskontakt
Catarina Oscarsson, PR & kommunikationsansvarig, 070 789 43 66, catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk
Informationslänkar

Konsumentverket | Allmänna reklamationsnämnden | Sjöfartsverket | Statistiska centralbyrån
Hyresnämden | Kronofogdemyndigheten | Domstolsverket | Patent- och registreringsverket
Samboavtal.org | Hyresavtal.org | Testamente.org | Äktenskapsförord.com | Skilsmässa.nu
Andrahandskontrakt.org | Blankett.org | Gåvobrev.org | Skuldebrev.com

© 2009 Juridikfokus.se - All Rights Reserved